Taşkesen Şehit Nurullah Saraç İlkokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitim Sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı, dürüst, nitelikli, iyi bir ahlâka sahip öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.

Misyon: Türk Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan gene ve özel amaçlara uygun olarak; İnsani ve milli ahlâki değerlerle donanmış, kendi ayakları üzerinde durabilen, tarafsızlığı kendine kıstas edinen, evrensel değerlere göre düşünebilen, inceleyen, araştıran, sorgulayan, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşüncelerine saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: Okulumuz sabah saat 08:30´da dersler başlamakta olup, öğleden sonra 14:00´da bitmektedir.
Isınma: Okulumuz kalorifer ile ısınmaktadır.
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (531) 984-8981

WEB - https://taskesenilkokulu.meb.k12.tr

Adres - TAŞKESEN MAH. TAŞKESEN KÜME EVLERİ NO 156 TEKMAN / ERZURUM

Öğretim Şekli :Normal Öğretim.

Yerleşim Yeri - Taşkesen ilkokulu 1945 tarihinde faaliyete geçtiği bilinmektedir. Taşkesen köyü Erzurum İlinin güneyinde, Tekman ilçesinin kuzeyinde yer almaktadır.

Adres - TAŞKESEN MAH. TAŞKESEN KÜME EVLERİ NO 156 TEKMAN / ERZURUM

Ulaşım Ulaşım minibüs ve otomobillerle yapılmaktadır. Taşkesen köyünde Ezurum´a ve Tekman´a 24 saat ulaşım mümkün olup, köyümüzün il ve ilçe ile olan yol bağlantısı asfalttır. Taşkesen Köyü Tekman İlçesinin en merkezi köyü olup, okulda görev yapan öğretmenler genelde köye geliş gidiş yapmaktadırlar.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Taşkesen köyü Erzurum´a 70 km, Tekman İlçesine 8 km uzaklıktadır.